Kies Overstappen.nl

Gebruik de site overstappen.nl om te bekijken of de kosten voor energie niet omlaag kunnen en dan vervolgens over te stappen naar een goedkopere aanbieder. Deze site is er voor jou. Je vindt er onafhankelijk advies over de energietarieven en je hebt er de optie te veranderen van aanbieder. Pak er wat gegevens bij zoals je jaarlijkse verbruik en de eindafrekeningsnota, waar jij de tarieven op vindt. Ga niet over één nacht ijs, maar verzeker je ervan dat die potentiële leverancier ook echt goedkoper is (trap niet in lokkertjes als eenmalige cadeautjes, maar ken het tarief). Vul je gegevens in op de site overstappen en je krijgt de voor jou meest geschikte nieuwe aanbieder binnen enkele minuten te zien. Dat is snel geld verdienen!     

Welke energieleverancier?

Ben je tevreden over je huidige energieleverancier, dan zul je niet snel naar de vergelijkingssite van energieleveranciers gaan. Toch is het aan te raden dit wel te doen, vastgeroest zitten in een patroon kan je namelijk geld kosten, terwijl overstappen naar een andere aanbieder je geld kan opleveren. Een blik werpen op deze site kan geen kwaad, je krijgt er meer inzicht in andere aanbieders met hun tarieven. Als blijkt dat je toch wel meer betaalt dan nodig is, dan kun je de overstap eenvoudig maken. De huidige en nieuwe aanbieder regelen de overstap onder elkaar. Jij hoeft alleen maar akkoord te gaan met de overstap. Een eventuele boete wordt in veel gevallen door de nieuwe leverancier overgenomen. Dan is er toch niets meer wat je tegenhoudt, toch?  Trouwens, je hebt ook nog 14 dagen bedenktijd.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *